Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anneye, genç, mektuplar

Genç Anneye Mektuplar

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Genç Anneye Mektuplar

Genç Anneye Mektuplar

Yıllardır çocuk ruh sağlığı alanında kazandığım tecrübeleri bu kitapta toplamayı ve bunları genç annelerle paylaşmayı arzu ediyordum Kitap yazmanın kolay ancak okutmanın o kadar kolay olmadığını biliyordum Genç annelerden aldığım sayısız mektup ve bunlara verdiğim cevaplar, bana yeni üslup konusunda bir anlamda yol gösterici oldu
Çocuk ruh ve beden sağlığı konusunda vermek istediğim bilgileri, genç bir anne ile karşılıklı mektuplaşma şeklinde işlemenin daha iyi olacağını ve kolay okunacağını düşündüm
Bütün anneler, şüphesiz, çocuklarını beden ve ruh sağlığı yönünden iyi yetiştirmek ve onların mutlu olduğunu görmek isterler
Ancak bu her zaman kolay değildir Ruh ve beden sağlığı bilgi ve tecrübe isteyen hassas bir konudur Özellikle genç anneler, ilk çocukta kendilerine yardımcı olacak psikoloji bilen tecrübeli bir çocuk doktoruna ihtiyaç duyarlar
Ailenin temel direği annedir Annesiz çocuk eğitimi düşünülemez Kadına özel bir saygı duymamızı sağlayan onun annelik vasfıdır Annelik dünyanın belki en zor, ama en zevkli işidir Annelere bu zor işlerinde ne kadar yardımcı olabilirsem kendimi o kadar mutlu hissedeceğim

DrWilhelm Stekel

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
7,12 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com