Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adı, budur, kitabın, tan oral kitabı

Kitabın Adı Budur - "tan Oral Kitabı"

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] İş Bankası Kültür Yayınlarının Nehir Söyleşiler dizisinde çıkacak Tan Oral Kitabı''nın editörlüğü bana önerildiğinde pek keyiflenmiş, neredeyse önerinin üstüne atlamıştım
Acele etmişim
Zorlukları önceden kestirmeli, önerinin üstüne atlayacağıma düşünüp taşınmalıymışım
Tan Oral benim tastamam 40 (yazıyla: Kırk) yıllık arkadaşım O bir ev tutmuş, sonra bana devretmiş; devir teslim sürecinde bir kaç ay birlikte oturmuşuz Bir başka ev tutmuş, onu da yine ben devralmışım Evlerde "halef-selef" ilişkisi bir yana, yıllarca çatkapı gidilebilen türden komşu olmuşuz
Bitmedi Gazetecilik mesleğine adım attığımda, Osman Saffet Arolat''la birlikte çıkardığımız ve döneminde ses getiren sendika dergi ve gazetelerinde demirbaş çizerimiz Tan Oral olmuş

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
19,35 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com