Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçti, hayatım, kemal, kitabı, kurdaş, mücadeleyle

Hayatım Mücadeleyle Geçti - Kemal Kurdaş Kitabı

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaptıklarıma bakıyorum ODTÜ’ye her gittiğimde, hayattan iki gün kazanırım Sadece ODTÜ yıllarım, bir adamın hayatını dolduracak kadar, işlerle doludur Ben Hazine’ye geldiğimde 30’lu yaşlarımın başındaydım ama Ankara’da sözü geçen bir adamdım Politikacı benden korkardı adeta Niye? Çünkü ben doğruyu söylüyordum Tehditlere de aldırmazdım, hâlâ da aldırmam Çünkü ben yapacağımı yapmışım, zaten hayatım mücadeleyle geçti Bundan sonra yapacağım şey, bu tür kitaplarla söyleyeceklerimi söylemeye devam etmek Bunun da Türkiye’ye bir hizmet olduğunu düşünüyorum
Benim en iyi eserlerim ise üç çocuğumdur tabii Üçü de çok iyi çocuklar oldular Büyütürken tek bir fiske vurmamışımdır Hepsi kendi alanında bir numaradır Anneleri de onların üzerine hep bir şefkat şemsiyesi oldu
Ben mutlu bir adamım

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
13,83 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com