Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
örtündüler

Nasıl Örtündüler?

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nasıl Örtündüler?

Nasıl Örtündüler?

Müslüman kadın, ehl-i dünya ile kıyaslanmayacak kadar özgürdür (Gülay Pınarbaşı) İlk örtündüğüm günün huzurunu bir ömür boyu kaybetmedim (Dr Gülsen Ataseven) Ailem dindar olduğu halde, sinemayı bırakmama tepki gösterdiler On sene benimle konuşmadılar (Leyla Sayar) Örtüye karşı çıkanlara laf analatmak beni üzüyor Biz ne kadar yumuşaksak, naziksek, onlar kadar sert ve kırıcı oluyor (Afet Ilgaz) Bir kısmı bilmediğinden karşı çıkıyor Zannediyorlar ki örtünenler, Türkiye`yi bölmek için örtünüyorlar (Prof Dr Fatma Sevil Ozan) Başörtüsü yasağı uygulaması, buna sebebiyet verenlerin bir yüz karası olarak tarihe geçecektir (Emine Erdoğan) Bugün dünyada şiddet varsa, madde ile ruhun ikilik halinde telakki edilmesinden dolayı vardır (Ayşe Şasa) Kendisini aydın diye vasfeden oligarşiye karşı, memleket kendi aydınını yetiştirdi (Aynur Mısıroğlu) Kadın örtünmeyi kendi istediği ve islami kimliği benimsediği için yapar (Tülin Somuncu) Biz dinimizin gereği olarak örtünüyoruz (Emine Şenlikoğlu) Eğer örtünmeseydim, kalbimin huzursuzluğundan dünya başıma zindan olurdu (Mü`mine Güneş) Bence örtünmek Allah`ın kulluğuna girmektir (Dr Ayşegül Erdoğ) Artistlik, sadece sinema dünyasında değil Zararlı ve kötü hayat, bir çoklarının evlerinde de mevcut(Canan Ceylan) Örtü bana çok büyük saygınlık kazandırdı (Sahnelerin Gülbanusu) Batı`da kadının durumu çok kötü Kanada`da senede bir milyar dolar, sadece dövülen kadınların problemleri için harcanıyor (Aişe Sancar) Osmanlı İmparatorluğunun son zamanlarında ortaya çıkıp Tanzimatla başlayan batılılaşma hareketinin ilk hedefi tesettür oldu (Dr Sevim Asımgil)

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
6,37 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com