![]() |
Hamilelik, Doğum Ve Bebek Bakımı Kitabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamilelik, Doğum Ve Bebek Bakımı KitabıHamilelik, Doğum Ve Bebek Bakımı Kitabı Hamilelik hazırlığı - hamilelik - bebek odası hazırlığı - hamilelikte beslenme - nefes egzersizleri - hamile egzersizleri - hastaneye hazırlık - doğum - doğum sonrası beslenme - loğusalık - doğum sonrası egzersizleri - bebek egzersizleri - yenidoğanın özellikleri - emzirme - aşılar - hastalıklar - seyahat - ağlama - uyku düzeni - gaz sorunu - bebek masajı - alt değiştirme - banyo - tırnak kesimi - kardeşler - oyun ve arkadaşlar - yürüme - evde alınacak güvenlik önlemleri - ilkyardım - ve diğer konular ![]() ![]() ![]() Yüreğe dokunan bir yürek Ayşe hanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dokuz ayın her evresini ![]() ![]() ![]() Doğumun tek başrolü doğru nefes almanın önemini ve uygulamasını ![]() ![]() ![]() Tüm bedenimde ve ruhumda yaşadığım değişimlerin gerçek sebeplerini ![]() ![]() ![]() Normal doğumun önemini ![]() ![]() ![]() Anne sütünden, bebeğimin ilk banyosuna kadar çok şeyi Ayşe hanımdan öğrendim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülben Ergen Erdoğan Hiçbir yerli veya yabancı yayın, Ayşe’nin huzur ve şefkat dolu, son derece bilgili ve bilinçli sesinden duyduğum öğretilerin yerini tutamadı ![]() ![]() Leyla Alaton Günyeli S Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() haber ver |
![]() |
![]() |
|