Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakımı, bebek, doğum, hamilelik, kitabı

Hamilelik, Doğum Ve Bebek Bakımı Kitabı

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hamilelik hazırlığı - hamilelik - bebek odası hazırlığı - hamilelikte beslenme - nefes egzersizleri - hamile egzersizleri - hastaneye hazırlık - doğum - doğum sonrası beslenme - loğusalık - doğum sonrası egzersizleri - bebek egzersizleri - yenidoğanın özellikleri - emzirme - aşılar - hastalıklar - seyahat - ağlama - uyku düzeni - gaz sorunu - bebek masajı - alt değiştirme - banyo - tırnak kesimi - kardeşler - oyun ve arkadaşlar - yürüme - evde alınacak güvenlik önlemleri - ilkyardım - ve diğer konular

Yüreğe dokunan bir yürek Ayşe hanım Annelerin annesi Tüm bebeklerin yaşayan meleği Ayşe hanım İlk doğumum olduğu için ne kadar okusam da, araştırsam da her inandığım isim, doktorum, herkes, herkes Ayşe Öner diyordu bana O kadar güven veren bir insan ki Ayşe hanım, ilk dersimiz ve devamı ard arda geliverdi
Dokuz ayın her evresini
Doğumun tek başrolü doğru nefes almanın önemini ve uygulamasını
Tüm bedenimde ve ruhumda yaşadığım değişimlerin gerçek sebeplerini
Normal doğumun önemini
Anne sütünden, bebeğimin ilk banyosuna kadar çok şeyi Ayşe hanımdan öğrendim ben
Ve son sözüm: Elinizde bulunan kitaba sahip olduğunuz için çok şanslısınız Her sayfası değerli, yılların tecrübesi ve bilgi birikimi ile oluşmuş Anne ve anne adayları için vazgeçilmez bir rehber kitap olacaktır
Gülben Ergen Erdoğan

Hiçbir yerli veya yabancı yayın, Ayşe’nin huzur ve şefkat dolu, son derece bilgili ve bilinçli sesinden duyduğum öğretilerin yerini tutamadı Her hamileye candan tavsiye ettiğim bu kitapla, hamileliğinizin zevkine varmanızı ve Allah’ın kadınlara bahşettiği bu muhteşem hediyeyi beklerken başucunuzdan ayıramayacağınız bu kitabı hararetle tavsiye ederim
Leyla Alaton Günyeli S

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com