Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eve, geldi, kardeş

Eve Kardeş Geldi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Eve Kardeş Geldi

Eve Kardeş Geldi

Anne baba okulunda, kardeş kıskançlığı konusunu işlemeden önce, soruyorum:
“Kardeş kıskançlığı kötü bir duygu mu?”
Çoğu anne babalar: “Evet, kardeş kıskançlığı kötü bir duygudur” diyorlar
“O halde bu konuyu gerçekten işlememiz gerekiyor” diyorum Çünkü kardeş kıskançlığı doğal (fıtrî) bir duygu olup az veya çok her çocukta vardır Peygamber çocukları bile kardeşlerini kıskanmışlar
Mutlu sonla biten Hz Yusuf’un hikâyesi buna güzel bir örnektir Eğer kardeş kıskançlığının kötü bir duygu olduğunu düşünür, kardeşini kıskanan veya kıskandığını tahmin ettiğiniz çocuğunuza da bu yönde
telkinde bulunur, “iyi çocuklar kardeşini kıskanmaz” derseniz; kıskanan çocuğun bu duyguyla baş etmesini zorlaştırmış olursunuz
Kardeş kıskançlığının doğal olduğunu kabul ettiğinizde ve çocuğun bu duygusunu dile getirmesine izin verip onu dinlediğinizde; çocuk kıskançlık duygusunu kontrol altına almayı ve onunla baş etmeyi öğrenecektir Küçüğü korumaya kalkışmadığınız, fiziksel şiddet olmadığı sürece kardeş kavgalarına karışmadığınız, kardeşler arasında ayırım yapmadığınız ve bunu gerçekten başarabildiğiniz zaman kardeş kıskançlığı en aza inecek, problem olmaktan çıkacaktırBu kitabın kardeşleriyle geçimli, sizlere karşı saygılı, başarılı ve erdemli çocuklar yetiştirmenizde katkı sağlayacağını umuyor, aile hayatınızda mutluluklar diliyoruz

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com