Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
neler, oluyor

Bana Neler Oluyor

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bana Neler Oluyor

Bana Neler Oluyor
[*]Çocuklar yaşamın gerçeklerini sorular sorarak öğrenir Zamanı gelince cinsellikle ilgili sorular da sormaya başlarlar İşte o zaman, çocuğunu her konuda yanıtlamaya çalışan anababalar, cinselliğin bir sır gibi saklandığı ortamlarda büyümelerinden gelen "görgüleri" nedeniyle ne yapacaklarını bilemezler Çaresizliklerinin ikinci nedeniyse neyi ne kadar, ne zaman ve nasıl vereceklerinden emin olamamalarıdır
"Cinsel Eğitim Dizisi" cinsel kimliğin, kişiliğin bir parçası olduğunu bilen ve sağlıklı çocuklar yetiştirmek isteyen anababalar ve anababalarıyla konuşamadıkları için bu konuda kendilerinden daha fazla bilgili (!) olduklarına inandıkları arkadaşlarının danışmanlığına başvurmak zorunda kalan çocuklar ve gençler için hazırlandı

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
10,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com