Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
disiplin, pozitif, sınıfta

Sınıfta Pozitif Disiplin

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sınıfta Pozitif Disiplin

Sınıfta Pozitif Disiplin

Disiplin Ceza olarak ve hep olumsuz manada algılandığı bir eğitim sisteminde, Pozitif Disiplin, oldukça yeni bir kavramdır Elinizdeki bu eser, eğitimin öğretmen ve öğrencinin aktif katılımıyla oluşan bir süreç olduğu anlayışında yola çıkarak eğitimde aile - öğrenci ve öğretmenin işbirliğini temel alan bir eğitim modeli önermektedir
Sınıfta Pozitif Disiplin, çocukları sorumluluk sahibi vatandaşlar olarak yetirmeye çalışan bir eğitim programıdır Bu programda öğretmenler, öğrencilerin yetişmesi amacıyla sınıf toplantıları düzenlenmektedir Bu toplantılarda öğrenciler dinlenme, farklı fikirlere saygı duyma, iletişim kurma, tartışma, yardımlaşma gibi sosyal beceriler öğrenmektedirler Okul, iş, aile, toplum ve hayatın bütün alanlarında pozitif bir yaklaşım tarzıyla yetiştirilen öğrencilerin akademik başarı seviyesi de yükselmektedir
Bu yöntemle yetiştirilen öğrenciler, okuldan sadece birtakım akademik bilgileri öğrenmekle kalmayacak; bilgiye giden yolları ev toplumda sorumluluk sahibi bireyler olmayı da öğreneceklerdir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
8,93 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com