Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adım, bırakmak, iyileşmek, işlemiyle, oniki, sigaradan, sigarayı

Sigaradan İyileşmek, Oniki Adım İşlemiyle Sigarayı Bırakmak

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kendimizle ve hayatla aramıza koyduğumuz duman ve sis perdesini aralamak
Bu kitap, sigarayı bırakmak ve iyileşme özgürlüğünü bulmak için kanıtlanmış yöntemleri ayağı yere basan, nazik ve destekleyici bir üslupla takdim ediyor
Kitabın yazarı Prof Elizabeth Hanson Hoffman da, pek çok diğer insan gibi bu yöntemleri kullanarak sigarayı bırakmıştır
Sigarayı bırakmak isteyen herkes bu kitapta kesin bir çözüm bulabilir Alıştırmaları deneyin ve sağlıklı bir yaşam için sabırla ve adım adım yolunuzu seçin Alkoliklik ve diğer bağımlılıklardan kurtulmak isteyenler ile bu tedavileri uygulayan profesyoneller, özgürlüğe giden yolda kullanabilecekleri değerli bilgiler bulacaklardır
Kitaptaki uygulamalarla sadece sigaradan kurtulmakla kalmayacak, bırakma süreci içerisinde sağlığınızı geri kazanıp, kendinizle yüzleşecek, kendinizi daha iyi tanıma fırsatı bulup, duygularınıza saygı duymayı, onları yaşamayı ve kabul etmeyi de öğreneceksiniz

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
12,17 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com