Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fazlasi, sevginin

SEVGİNİN FAZLASI

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

SEVGİNİN FAZLASI

SEVGİNİN FAZLASI

Anne ve babalar gerçekten aşırı sevebilir mi?
Çocuğumu seviyorum ve o da bunu biliyor Öyleyse neden bana saygı duymuyor?
Bugünün dünyasında çocuk yetiştirmek kolay değildir Anne ve babalar iş ve diğer sorumlulukların öyle bir baskısı altındadır ki suçluluk duygusundan bunalır ve bunu telefi etmek için, çocuklarına duydukları derin ve sonsuz sevgiyi gösterme çabasında aşırıya kaçarlar Sonuç olarak, çocukları hep daha fazlasını ve daha az saygı duyar Bu durum size bir şeyler çağrıştırıyor mu?
Jane Nelsen ve Cheryl Erwin bu olağanüstü kitapta, çocuğunuzla olan ilişkinizi, suçluluk ve yönlendirme yerine dürüstlük ve işbirliğiyle değiştirme yollarını göstermektedir İlk bakışta bunu yapmak güç görünebilir ama nasıl yapılacağını bilince hiç de öyle değildir Kitabın içinde;
Çocuklara istediklerini değil gerek duyduklarını verme şımartmadan, aşırı korumacı ve denetleyici olmadan çocuğunuzu cesaretlendirme ve büyütme
Kendine güvenli, saygılı ve becerikli bir çocuk yetiştirme ve daha pek çok konuda size yardım edecek öneriler, yöntemler ve davranışlar bulacaksınız

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
9,20 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com