Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başkanlığa, hazır, lızzıe

Lızzıe Başkanlığa Hazır

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lızzıe Başkanlığa Hazır

Lızzıe Başkanlığa Hazır

Bütün oylar Lizzie''yeHillridge lisesi, yeni öğrenci başkanını seçmek üzereydiFakat o ana adara sadece iki aday başvurmuştuAdaylardan birinin çekilmez Claire Miller; diğerinin de acınası Larry Tudgeman olduğunu öğrenen Lizzie ve arkadaşları,işlerin hiç de iyi gitmeyeceğini anladılarOnlara göre başkanlığı hak eden biri aday olmalıydıTüm öğrencilerin sesi olabilecek değişim için savaşacak, kısacası herkes gibi biriBöylece Miranda ve Gordo, Lizzie''nin başkanlığa talip olduğunu ilan etti Fakat tüm bu seçim koşuşturmacasında başlarına hiç ummadıkları bir şey geldiLizzie''nin egosu, hayran kitlesinden çok daha hızlı büyüyorduBakalım Lizzie, kibirini yenip herkesin kalbini kazanan bir başkan olabilecek mi?

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
6,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com