Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baştan, beslenme, kilo, sil, yaşasın, yemek, yönetimi

Sil Baştan Yaşasın Yemek Yemek - Beslenme Ve Kilo Yönetimi

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeniden " Yaşasın Hayat" Diyebilmek İçinProf Dr Osman Müftüoğlu ile Sil Baştan serisini oluşturan 3 kitaptan biri olan Yaşasın Yemek - Beslenme ve Kilo Yönetimi ile 7 adında metabolizmanızı hızlandırın
Beslenmenin karın doyurmaktan daha fazla anlamlar taşıyan sihirli bir kelime, sağlığınızı kötü veya iyi yönde etkileyen çok önemli bir yaşam tarzı olduğunu bir kere daha anlayacaksınız Diyet nedir? Sağlıklı beslenme mi yoksa zayıflamak uğruna lezzetten yoksun yiyecek-içecek karmaşası mı? Biyometrik diyet nedir? faydaları nelerdir? Bedeninizi sağlıklı beslerken ruhunuzu da beslemenin, yemekten keyif almanın, kilo fazlalığından kurulmanın yolları ve en önemlisi Yaşasın Yemek ile beslenme konusunda 3 altın anahtar cebinizde ve metobolizmanızı hızlandıracak 7 altın adım artık elinizde

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
19,56 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com