Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahane, çocuk, için, olmak, sahibi

Çocuk Sahibi Olmak İçin 40 Bahane

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ülkemizin ilk bebek ve anne yazarı ( Ece''nin Hamilelik Günlüğü ve Bebeğimin İlk Yılı kitapları yazarı) Ece Arar''danDikkat! bu kitaptan sonra doğan çocuklara "Cogito çocuklar" denecek! "Cogito (düşünülmüş) çocuklar" kuşağı geliyor Çocuk sahibi olmanın bahanesi mi olurmuş? Çocuk sahibi olmak işte Ağlamak, gülmek, yemek, içmek gibi birBirama işte nedir o bir? Sizin gizli evlenme sebebiniz mi? Hep kaçtığınız bir yüzleşme mi, yoksa düşünmediğiniz kadar basit bir hoşluk mu? Ece Arar bu soruları "bir"den başlayarak daha da çoğalttı ve 40 bahaneye kadar yükselterek nedeni, bahanesi düşünülmüş bir "cogito çocuklar" çağını başlattı! "Herkesin bir çocuğu var Siz hariçÇocuk sahibi olmak için en iyi bahane kabul edin kş bu Sokağa adım attığınız andan itibaren artık sadece bebek arabalarını görüyor, annesinin elinden tutan ve o sırada bıcır bıcır bir şeyler anlatan çocuklara hayranlıkla ve iç geçirerek bakıyorsanız zaman çoktan gelmiş
"Ece Arar''dan anne baba olmayı düşününler ve kendi bahanesini bulmak isteyenler için

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
6,77 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com