Şefkat Kahramanı Anneler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şefkat Kahramanı AnnelerŞefkat Kahramanı Anneler Anneciğim; Adının önüne yakışacak kelime bulamadım Bütün güzel kelimeleri kullansam da seni ifade etmeye yetmez ,biliyorum Sen benim annemsin Dupduru imanınla ,sıcacık duygularınla tohumlarımı filizlendiren toprağımsın![]() Senin gözyaşların gül tomurcuklarına benzer Seherin en sakin köşesinde herkes uyurken dökülür duaya kalkmış yumuşak avuçlarına Gözlerinden dökülen billur katreler ,benim hayatımda çiçeklenir birer birer Karanlıklarım dualarınla aydınlanır Sen ki;gönül ayağım kaymaya meylettiğinde kilometrelerce öteden bunu hissedersin Çünkü senin gönlün hakiki muhabbete açıktır Şefkat pınarlarını yollarımdan çekersen ne olur halim?!![]() ![]() Ve sen anneciğim…Yemeyip yediren,giymeyip giydiren ![]() benim için saçını süpürge edenim,kokusu güzelim,çilelim…Anne ağladığı zaman yürekten ağlar ,gönülden ağlar,yüreği cayır cayır yanar,hep ızdırap yudumlar Yavrusu için ,bir ömür boyu gözleri çağlayan haline gelir Anne;oğlu okula gider ağlar,askere gider ağlar,hasta olur ağlar,kızı gelin gider ağlar, bir mektup gelir ağlar Ağlamadığı bir an yoktur Denizler gözyaşı olsaydı,dayanamaz tükenirdi![]() Canım annem!Senin gözyaşlarının hakkı nasıl ödenir,bilmem ki’? Şefkat dolu ‘Anne Yüreği’ Yaradan’ın hediyesidir sana,anne! Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 09 20127,44 TL |
|
|
|