|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgilenme, cinsel, kitabı, vajinismus, yardım |
![]() |
Vajinismus - Cinsel Bilgilenme ve Kendi Kendine Yardım Kitabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vajinismus - Cinsel Bilgilenme ve Kendi Kendine Yardım KitabıVajinismus - Cinsel Bilgilenme ve Kendi Kendine Yardım Kitabı Resimli Anlatımla Cinsel Bilgilenme ve Kendi Kendine Yardım Kitabı Psik ![]() ![]() ![]() ![]() Vajinismus tedavilerindeki bilimsel ve farklı yaklaşımlarıyla tanınan Terapist Dolunay Kadıoğlu ve Prof ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kitapta yazarlar, bir taraftan vajinismus tedavisi sürecinde edindikleri deneyimlerini bu sorunu yaşayan tüm çiftlerin yanı sıra, tüm bireylerin yaralanabileceği şekilde paylaşırken; diğer taraftan cinsel sağlık konusunda bilgi edinmek isteyenler için ayrıntılı bilgiler sunmaktadırlar ![]() Kitabın bölümlerinin sıralanışı terapi sürecine paralel olarak tasarlanmıştır ![]() ![]() ![]() Rahatlıkla okunabilen, samimi ve okuyucusuna dostça yaklaşan bir destek ve kendi kendine yardım kitabı olarak yayınladığımız Vajinismus: Resimli Anlatımla Cinsel Bilgilenme ve Kendi Kendine Yardım Kitabı’nın bu alanda önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyoruz ![]() ODTÜ Eğitim Bilimleri Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nden mezun olan Psikolojik Danışman Dolunay Kadıoğlu, aralarında Aile Planlaması Derneği, Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği, Sağlık Bakanlığı’nın da sayılabileceği pek çok kuruluş için çeşitli projelerde görev aldı ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() ![]() Psik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 10,74 TL |
![]() |
![]() |
|