Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuklar, yetenekli, üstün

Üstün Yetenekli Çocuklar

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üstün Yetenekli Çocuklar

Üstün Yetenekli Çocuklar

Anne babalar ve eğitimciler için yol gösterici bir kılavuz…

Bir çocuğa “Üç dilek hakkın var, dile benden ne dilersen”
diye sorduğumuzda sizce nasıl bir yanıt verir? Oyuncaktan yeni bir bilgisayara, en yeni çıkan Barbie bebeğe pek çok seçenek geliyor akla değil mi? Ama 9 yaşındaki Deniz bakın bu soruya nasıl cevap vermiş:

1- Sonsuz dilek hakkı
2- Sonsuz dilek haklarını istediğim zaman kullanabilmek
3- Bu dileklerimi miras olarak bırakabilmek!

Çünkü Deniz “üstün yetenekli” bir çocuk

Üstün yetenekli çocuklar yaratıcılık, liderlik, güzel sanatlar, spor veya akademik bir alanda akranlarına göre potansiyeli ileri düzeyde olan çocuklardır Bu çocukların yaratıcılıklarını ortaya koyabilmeleri için öncelikle ailelerin ve eğitimcilerin “üstün yetenek” kavramını çok iyi anlamaları gerekiyor

İşte bu kitap da üstün yetenekli çocukların tanılanmasında, onlar için doğru eğitim sisteminin seçilmesinde anne babalar ve eğitimcilere yol gösteren bir kılavuz

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
12,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com