Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
devam, ediyor, gizem, gizemli, modacı

Gizem Devam Ediyor - Kim Bu Gizemli Modacı

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Genç kızların büyük bir beğeni ile okudukları "Kim Bu Gizemli Modacı" kitabının devamı çıktı
Yazar; mizah ve heyecanı bir araya getirdiği ikinci kitabında da gizemi sürdürüyor

O2 Yayınevi

“Olivia Bennett’in ‘Kim Bu Gizemli Modacı’daki kahramanı 14 yaşında bir moda tasarımcısı oluyor;
yol ver Coco Chanel! Kitaptaki ana karakterlerin hepsi harika Özellikle İvana’ya hayran oldum
Okulumuzdaki İvanaları hatırladım!”
Judith Lafitte, Octavia Books

Bu kitap keşfedilmeyi ve yıldız olmayı isteyen içimdeki gizli ergenlikten söz ediyor
Bu hikaye, kesinlikle binlerce kez hayalini kurduğum bir olayı anlatıyor Onu sevmemem nasıl mümkün olabilirdi!”

- Jackie Blem, Tattered Cover

“Emma Rose’un harika maceraları, okurları güldürmeye devam ediyor Genç modacılar,
Emma’nın tutkulu tarzına bayılıyor, Emma, genç kızlara kendi tasarımları için büyük esin kaynağı oluyor
‘Kim Bu Gizemli Modacı’ yeni yetme kitaplıklarında mutlaka bulunması gereken bir eser

- Rita Reale, Baker & Taylor Newsletter

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
14,07 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com