Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ciltli, hafta, hamileliğiniz

Hafta Hafta Hamileliğiniz (Ciltli)

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“Hamilelikleri sırasında kadınlara tavsiye edebileceğim temel kitap Bu kitaba güveniyorum Açıklayıcı ve güncel, ayrıca hamile kadınlar için mükemmel bilgiler içeriyor
Dr Elizabeth D Warren

Doktorlar, hamileliğinizi aylık veya üç aylık dönemlerle değil, haftalık programla takip ederler Bu kitapla, haftalık programa göre hamileliğiniz boyunca yaşayabileceğiniz değişimleri öğrenebilir ve bu bilgileri kendinizle karşılaştırabilirsiniz

Bu kitabın bu kadar popüler olmasının en büyük nedeni, hamileliğinize hafta hafta yaklaşımıdır: Detaylı ve güvenilir bilgilerle beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılıyor Ayrıca bu kitap, konusunda uzman bir doktor tarafından yazıldı, bu nedenle en güncel, en güvenilir tıbbi bilgileri edinebileceğiniz konusunda içiniz rahat olsun

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
18,74 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com