Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cuma, haftaya, okullar, tatil

Okullar Haftaya Cuma Tatil

Eski 06-08-2007   #1
Ergenekon

Okullar Haftaya Cuma Tatil

İlk ve ortaöğretimlerde yaz tatili öne alınıyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ilköğretim okulları ve liseleri, 19 Haziran Salı günü yerine 15 Haziran Cuma günü yaz tatiline sokmayı planlanıyor
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, MEB, "Ortaöğretim Kurumları Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliği" ile "İlköğretim Kurumları Yönetmeliği"nde yeni bir düzenlemeye gitti Düzenlemede her iki yönetmelikte de yer alan "Ders yılının 180 iş gününden az olmaması esastır" hükmü korunarak, buna "180 iş gününün haftanın ilk üç iş gününe rastlaması durumunda ders yılının bitim tarihi, bir önceki haftanın son iş gününe alınarak kısaltılabilir" ibaresi eklendi
Yönetmelikteki değişikliğin onaylanıp Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla, ilköğretim ve ortaöğretim kurumları 19 Haziran Salı günü yerine, 15 Haziran Cuma günü tatile girecek
MEB’in, okulların tatil edileceği günün hafta içi bir güne denk gelmesi durumunda "eğitimden verim alınamadığı" düşüncesinden hareketle böyle bir düzenlemeye gittiği öğrenildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-09-2007   #2
puslu

bir iyilik gibi iki gün olsa ne olur olmasa ne olur bilgi için teşekkürler Ergenekon
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-09-2007   #3
İSİMSİZ KARANLIK

Alıntı:
MEB’in, okulların tatil edileceği günün hafta içi bir güne denk gelmesi durumunda "eğitimden verim alınamadığı" düşüncesinden hareketle böyle bir düzenlemeye gittiği öğrenildi
Güya son haftalar eğitimden verim alınıyor

Teşekkürler Ergenekon, sevindirici bir haber

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-09-2007   #4
virüs

benim gibi devamsızlık hakkı kalmamış öğrenciler için güzel bir haberteşekkürler
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com