![]() |
Ak Parti İddianamesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ak Parti İddianamesiAk Parti İddianamesi AK Parti''ye yönelik kapatma davası neresinden bakarsanız bakın Türkiye''nin tadını kaçırdı ![]() Çok şey yazıldı, söylendi ![]() ![]() ![]() Nedense birileri meseleye tümüyle kendi sınıflarının menfaati üzerinden yaklaşma çabasında ![]() ![]() Hemen söyleyeyim ![]() ![]() ![]() Onun için de bulundukları cephenin tezini savunuyorlar ![]() Şu meşhur ''Liberallerle AK Parti arasındaki ittifak bozuluyor'' tartışmasını hatırlayalım ![]() ![]() Diyorlar ki, ''AK Parti demokratikleşmeyi bir bütün olarak ele almadığı, sadece türbana endekslediği için bugünlere gelindi ![]() Bu tezin devamı da var ![]() ![]() ![]() O zaman da kapatma davasına da, siyasi yasağa da müstehaktır! Sözün geldiği yer burası ![]() Siz ekranlara baktığınızda ne görüyorsunuz bilmiyorum ![]() Ama ben kimi liberal aydın ve yazarların, işler kendi istedikleri gibi gitmedi diye en az kapatma davasını açanlar kadar Başbakan Erdoğan''ı ve AK Parti''yi suçlu ilan ettiklerini görüyorum ![]() Sorulacak soru çok ![]() Kendi iç dinamiklerinden yoksun hangi değişim, istediği kadar uluslararası destek bulsun, statükoyu aşabilme şansına sahiptir ![]() Mesela, neden bazı adımları MHP ile birlikte atmak bu kadar rahatsızlık vericidir ![]() Türkiye''nin iç dinamiklerini değişim sürecine ortak etme gayreti neden bu kadar ürkütücüdür? AK Parti, bazı adımları atmakta geç kaldığı için eleştirilebilir ![]() Anayasa değişikliği konusunda daha kararlı davranması gerektiği söylenebilir ![]() AB konusunda süreci başlangıçta olduğu kadar iyi yönetip yönetemediği de tartışılır ![]() Farzedelim ki bunların hepsi doğrudur ![]() Ama ''Bunlar olmasaydı, AK Parti''ye kapatma davası açılamazdı'' tezinin, kimse kusura bakmasın, tutarlı bir yanı olamaz ![]() Hele bunların da ötesine geçip Başbakan Erdoğan''ı ''derin devletle işbirliği yaptı'' diye suçlamanın akılla izanla bağdaşır bir tarafı olamaz ![]() Kapatma davası yanlıştır ![]() ![]() Ama galiba AK Parti''yi cezalandırmak isteyenler, sadece kapatma davasını açanlar değil ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 10 ![]() ![]() 5,13 TL |
![]() |
![]() |
|