Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arası, dark, güç, majesty, odakları, uluslar

Dark Majesty - Uluslar Arası Güç Odakları

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kendi kendini kandırma, bir yalana inanma eğilimi gösterme, aksini gösteren tüm delillere rağmen ''her şeyin yolunda gittiği'' duygusunun rahatlığına teslim olma ''Gizli Kardeşlik'' mensuplarının cephaneliğindeki en etkili silahlardan biri zaten Bir insanın değerler sistemini sağlayacak olan gerçek, aynı zamanda inkar edilmesi gereken gerçektir Birçoğu, bunu görmezden gelmeleri gerektiğini, aksi halde kendilerine deli gözüyle bakılacağını, duygusal bir travma geçireceklerini düşünür
Bu kitabı okur okumaz, "eğer halen farkında değilseniz" gerçekten dünyamıza yönelik, bir avuç seçkin tarafından kurgulanan olağanüstü bir komplo olduğuna inanacaksınız Buna dair dağlar kadar delil, kitabın sayfalarında sizi bekliyor olacak Aksi bir kanaat söz konusu değil Sizleri ve beni derinden etkileyen bir ''dünya komplosu'' mevcut Gerçeğin ta kendisi

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
8,72 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com