Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
che'nin, mirası

Che'nin Mirası

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Che'nin Mirası

Che'nin Mirası

Bu kitabın hazırlanmasının nedenlerinden biri, kurtuluş ve gerilla hareketleri üzerine doksanlı yılların başından itibaren burjuva-demokratik kamuoyundan tutun, solun belli kesimlerine kadar yürütülen tartışmaların beni son derece rahatsız etmesi Çünkü ciddi bir tartışmadan daha çok adeta iman savaşı veriliyordu Yaşanan gerçekliği dikkate alan argümanlar ve tezler öne sürmek, bunları kabul ya da reddetmek yerine, dogmalarla boğuşuluyordu Tartışmanın sonu, silahlı mücadeleden yana ya da ona karşı alınan tutuma göre, başlamadan biliniyordu Bu yaklaşımın ne marksist ya da diyalektik yöntemle ne de ampirik ya da olgucu analizle bir ilgisi vardı
-Albert Steer-

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
8,12 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com