Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cilt, hayatımı, yaşarken

Hayatımı Yaşarken II. Cilt

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayatımı Yaşarken II. Cilt

Hayatımı Yaşarken II Cilt

Belo - Ostrov, 19 Ocak 1920
Ah parlak rüya! Ah yakıcı inanç! Ah Matuşka Rossiya, Devrim''in acıları içinde yeniden doğdum, Devrim''le çekişme ve nefretten arındın, kurtuluşun bütün insanlığı kucakladı Rusyam, kendimi sana adayacağım!

17 Mart 1921
On gün ve gece boyunca aralıksız devam eden top sesleri bu sabah aniden kesildi Petrograd''ın üstüne, bir gece önceki susmayan silah seslerinden daha ürkünç bir sessizlik çöktü Hepimiz merak içindeydik, ama ne olup bittiğini öğrenmek imkansızdır Akşaa doğru, bu gerginlik sessiz bir korkuya dönüştü On bin ölü veren Kronştadt zapt edilmiş, kent kant edilmiş, kent kan gölüne dönmüştü Yıkılmıştık Çökmüş bir vaziyette oturarak, gözlerimi geceye diktim Petrograd, siyah kefen içinde korkunç bir ceset gibi asıl duruyor, sokak lambaları, bu cesedin baş ve ayak uçlarında yanan mumlar gibi solgun sarı ışılarıyla titreşiyordu

1 Aralık 1921
Trendeyim Rüyalarım yok olmuş, inancım yıkılmış, yüreğim sanki bir taş! Matuşka Rossiya binlerce yarayla kanıyor, toprağına ölüler saçılmış Donmuş tren penceresindeki parmaklığı kavradım ve hıçkırıklarımı bastırmak için dişlerimi sıktım

Saint-Tropez 1931
Hayatım En yüce doruklarına tırmandığım gibi, en derin dehlizlerine de indim Amansız acılarıyla yoğruldum, gürül gürül akan neşesiyle coştum Kah en koyu umutsuzluklara, kah en ateşli umutlara kapıldım Hayatımı dolu dizgin yaşadım

Kök salıp, ardından ıstırapla topraktan sökülmek yerine, son yudumuna kadar içip kadehi yere çalmak gerek

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
24,02 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com