Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değişimi, iklim, küresel

Küresel İklim Değişimi

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küresel İklim Değişimi

Küresel İklim Değişimi

İnsan faaliyetleri ekolojik çevreyi ve biyolojik çeşitliliği ne şekilde tehdit ediyor? Küresel ısınma ekolojik felakete giden yolda ilk mi yoksa son adım mı? Dünyanın enerji ihtiyacını fosil yakıtların dışındaki alternatif kaynaklardan sağlamak mümkün mü? İhtiyaç ile açgözlülük arasındaki mesafe nerede yokoldu? En çok kirletenler en çok yalan söyleyenler değil im?

Dünya iklimi konusunda verilen mücadele siyasi bir mücadeledir Küresel iklim değişimi görmezden gelinemeyecek kadar hayatımızın içinde Sanayileşmiş ülkelerin, petrol tekellerinin başı çektiği kirliliğin halihazırdaki tezahürleri ortadayken, cehennem senaryoları için gelecekteki kurbanları düşünmek bile gereksiz

Bu küçük kitap, ''dünyayı aptallardan'' kurtarmak için hepimizin sesimizi yükseltmemizin vaktinin gelip de geçtiğini hatırlatan önemli bir uyarı niteliğinde

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
9,43 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com