Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaldi, umutlarimiz, yarida

UMUTLARIMIZ YARIDA KALDI

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

UMUTLARIMIZ YARIDA KALDI

UMUTLARIMIZ YARIDA KALDI

Selim amca sigarasından derin bir nefes çekerken, bir ara bana dönerek sordu:

- Oğlum Kadir! Filistin bize ne kadar uzakta?
- Dünyanın öbür ucu! dedi Ayvaz Amca, benim yanıtlamama fırsat vermeden
- İşte! Bu parmakları Gazze''de kaybettim, dedi Müslüm Dayı gülerek İngilizler o kadar çok askerimizi öldürdüler ki, ben ancak kendimi yaralayarak canımı kurtarabildim İşte bakın!
Böyle diyerek sağ elinin sakat parmaklarını oradakilere gösterdi
Bunun üzerine söze karıştım ve;

- Filistin bize pek uzak değil! Buradan Ankara kadar ya var ya yok! dedim

35 yıl önce GAntep''te geçen yukarıdaki konuşma, Filistin halkının zamanla intifada''ya dönüşen mücadelesinin dünyada henüz bilinmediği yıllarda, Türkiye devrimcilerinin bu mücadeleyi o günlerde anlayıp omuz vermesinin öyküsünden bir parçadır

Türkiye devrimci hareketinin öncü isimlerinin, Türkiye''den Filistin''e uzanan mücadele süreçlerinin de anlatıldığı bu kitapta, dönemin öğrenci liderlerinin de içinde bulunduğu olaylar anlatılmakta ve 12 Mart Askeri İhtilaline giden süreç detaylarıyla ortaya konmaktadır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
10,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com