Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arap, baharı, suriye

Arap Baharı ve Suriye

Eski 09-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arap Baharı ve Suriye

Arap Baharı ve Suriye

AB''nin lokomotifi durumunda olan Fransa ve İngiltere için Suriye, tarihi emperyal hedeftir Esad rejiminin ortadan kalkması durumunda Fransa yeniden bu topraklarda varolmayı hedeflemekte ve 1940''h yılların başında terk etmek zorunda olduğu projelerini yeniden başlatmayı hedeflemektedir Zira ezeli düşmanı durumunda olan İngiltere, Irak''ın işgalinde ABD ile beraber hareket etmesi nedeniyle Fransa''dan bir adım öndedir
Türkiye, sahnelenen büyük oyunun son perdesi olan Arap Bahan bölümünde meydana gelen gelişmelerin ortasında kalmıştır Şurası bir gerçektir ki, Esad rejiminin ortadan kalkması sonrasında Suriye''ye muhalifler istikrar getiremeyecektir Çünkü demografik yapı dikkate alındığında istikrar ortamı sağlayacak kadar güçlü bir muhalif yoktur Dolay ısı ile bu şu anlama gelmektedir Suriye''de her grubun kendisine göre bir hedefi vardır ve bu hedefler Suriye''ye istikrar getirmekten çok uzaktır İstikrarsız bir Suriye de bu coğrafyada en fazla Türkiye''ye zarar getirecektir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 10092012
17,59 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com