Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
troya'yı, özlüyorum

Troya'yı Özlüyorum

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Troya'yı Özlüyorum



Troya'yı Özlüyorum

"Troya''yı Özlüyorum", Enka Bilim ve Sanat Ödülleri 1984 Tiyatro Birincilik Ödülü kazanan "Yeniden Yaratma"''nın ardından gelen oyunu Ülkü Ayvaz''ınYapıtlarında "içinde bulunulan an ile kişinin tasarım dünyası arasındaki çatışma"yı işlediğini söylüyor yazar "Şimdi" ile "geçmiş"in kimi yerde çakışıp kimi yerde çatışması"Troya''yı Özlüyorum" bir cinayet üzerine kurgulu Bundan ötesi ise, oyunun örgüsünde yatan bulmacalar yumağı Oyunun baş kişisi olan adam "öldüren" ise, öldürülen kim? Ölen ile öldürülen yoksa tek kişi mi? Öyle ise öldürülen nedir? Tüm bunlar "bir aydın kişinin geçmişe, düşlemlerine, ve an''ın gerçeğine ilişkin durumlar arasındaki gelgitleri"nde gizli(Arka Kapak)

140x200

Ciltsiz

3 Hamur

Çevirmen : -


Ürünün Resimleri:



Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.