Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitap, kitapları, seti, yemek

Yemek Kitapları Seti (3 Kitap)

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

BİR PORSİYON ÖYKÜ
YEMEK YAPMAYI HİÇ SEVMİYORUM
YEMEK TAHRİKLERİ

BİR PORSİYON ÖYKÜ

Hayata Tanıklık Eden Yemekler

Yemekler, geçmişten bugünümüze taşıdığımız anılar arasında önemli bir yere sahiptir Mutfak sohbetleri, ailece yenen akşam yemekleri, bir arada olmanın getirdiği mutluluk, hafızalarımızın en güzel köşelerinde saklanır yıllar yılı… Genç yazar Zeynep Fidan da bu anıları saklandıkları yerden çıkarıp okurlarla paylaşıyor Kelime Yayınları’ndan çıkan “Bir Porsiyon Öykü” adlı kitap, birbirinden lezzetli yemek tarifleri ile sıcacık anıları aynı sayfalarda buluşturuyor

YEMEK TAHRİKLERİ

12 burç erkeği için 72 tarif
Yemek, kıyafet, saç, makyaj, ambiyans, müzik,parfüm ve sayısız öneri…
Denenmiş Yemekler Alınmış Sonuçlar

Geçmişten günümüze aşkın tanımı Antik İyon filozoflarından Ortaçağ şövalyelerine, Viktoryen yazarlardan, Osmanlı divan şairlerine kadar hep ilahi bir duyguyla meleklerin kanatlarıyla ve en nadide afrodizyak yiyecekler ve baştan çıkarıcı şaraplarla tanımlanmış

Aşkın nesnesi kimi zaman bir genç kız, kimi zaman genç bir oğlan olmuş ancak tanımlanan nesneler değişmemiş Ya bir şarap olmuşlar ya da egzotik meyveler

Sevgilinin yüzü ya pagan dinlerinden kalma ay ışığıyla yıkanmış ya da cennet meyveleri ayaklarına sunulmuş Ya da bu meyveler altın bir elma olarak tanrıçalar tarafından sunulmuş ve yıllar sürecek savaşları başlatmış Ama karşılıksız aşkı anlatan en güzel dizeleri bizce aşık Veysel söylemiş
“Güzelliğin on para etmez, bu bendeki aşk olmasa” diyerek

Aşk, bir baştan çıkarma sanatıdır Kimi zaman sonu başından bellidir Ancak taraflar bunu başta görmek istemez ve kendilerini aşkın tekinsiz bahçelerinde gezinmek için karşı koyamadıkları bir heyecanla eşiğin önüne atarlar

Maceramız da işte tam burada, bu eşiğin önünde başlıyor Bu eşikten hazırlıksız ve hiç bir donanım olmadan geçmek pek akıl karı değildir Donanımlı olmak, aşkın meyvelerinden, bu meyve bahçesinden ürünü nasıl toplayacağınızı bilmeniz gerekir Eğer aşkın bahçelerinde gezmeyi bilmiyorsanız bu bereketli bahçe gözlerinizin önünde, ayaklarınızın altında çorak bir tarlaya dönüşüverir

Bu bahçeye olmadığınız biri gibi de girerseniz, inanın bahçe sizi cezalandırır Bahçeye kendiniz olarak adım atın ve içinizdeki tüm olumlu düşüncelerinizle ilerleyin

Tabii adım atmadan önce bu sanatın incelikleri hakkında biraz da bilgili olmak gerekir En azından karşınızdaki kişinin damağına, gözlerine ve ruhuna hitap etmeniz gerekir ki karşınızdaki, bu bahçeye en az sizin kadar özen göstersin

Bu kitapta karşılıklı cezbetme sanatının denenmiş reçetelerini bulacaksınız Küçük ekonomik çözümlerle büyük mucizeler yaratabileceksiniz

Bahçenizde mutlu bir yolculuk dileriz

YEMEK YAPMAYI HİÇ SEVMİYORUM

Dediklerine göre, bazı kadınlar yemek yapmaktan çok hoşlanırmış Tatlısından tuzlusuna kadar çeşit çeşit yiyecekler hazırlayıp sofralarını donatmak ve sevdiklerini doyurmak en büyük zevkleriymiş Tabii vardır böyleleri ama bu kitap onlar için değil Bu kitap, sırf zorunlu oldukları için mutfağa giren ama bundan hiç mi hiç hoşlanmayanlar içindir

İçindeki tarifler canınızı sıkıp keyfinizi kaçıracak uzun işler değil, çabucak hazırlayıp kitabınızı okumaya, müziğinizi dinlemeye, televizyonunuzu izlemeye ya da neden zevk alıyorsanız onu yapmaya dönebileceğiniz cinsten şeylerdir

Kısacası, dünya mutfağından lezzetli ve farklı birçok yemek tarifinin olduğu “Yemek Yapmayı Hiç Sevmiyorum” kitabı, kendinize daha çok zaman ayırmanız için hazırlandı

Ürünün Resimleri:

[img]//imageshepsiburadanet/assets/Kitap/500/kkelime02jpg[/img]

[img]//imageshepsiburadanet/assets/Kitap/500/kkelime22jpg[/img]

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com