Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
5555, afişle, sineması, türk

5555 Afişle Türk Sineması

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] "Erler Film - Türker İnanoğlu sunar!" Türk halkı, Türker İnanoğlu''nu Türk sinemasının önemli bir ismi, bir yönetmen ve yapımcı olarak tanıdı Nesiller onun filmleriyle büyüdü Sonraları televizyona el attı ve yapımcılığının ufkunu genişleterek çok başarılı TV programları hazırladı
Türk sineması için eğitim, arşivcilik ve sosyal dayanışma yolunda verdiği hizmetlerle yetinmeyen TÜRVAK-Türker İnanoğlu Vakfı, Türk sineması ve gösteri dünyası konularında eserler üretmek amacıyla yayıncılık yapma kararı aldı TÜRVAK Yayınları''ndan çıkan ilk kitap, Giovanni Scognamillo''nun hazırladığı Bay Sinema-Türker İnanoğlu oldu Büyük bir ilgiyle karşılanan bu görkemli eseri takiben, ikinci kitap, Türk Sineması ve Afiş sanatının görsel bir tarihçesini oluşturan ve eşi benzeri bulunmayan bir arşiv çalışması olan 5555 Afişle Türk Sineması oldu Türk Sineması ve kültür hayatına dair başka birçok çalışma da hazırlanmaktadır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
111,62 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com