Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boşnak, yemekleri

Boşnak Yemekleri

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Boşnak Yemekleri

Boşnak Yemekleri
[*]Kahvaltılıklar, Çorbalar, Yemekler, Börekler, Tatlı ve Kekler başlıklarıyla toplam 96 tarif
Boşnaklar için yemek kültürü önemlidir Büyük davetler düzenlemekten, piknik yapmaktan çok hoşlanırlar Bu pikniklere teferiç denir Teferiç''de çeşit çeşit yemekler hazırlanıp yapılır Büyük davetler olmasa da, Boşnaklar için ailenin bir arada yemek yemesi çok önemlidir
Boşnak yemeklerinin ilk sıralarını; börekler ve etli yemekler oluşturmaktadır Yağ olarak tereyağ kullanılır Susam yağı ve kuyruk yağı da kullanılır
Boşnak yemeklerinde tıpkı Osmanlı mutfağında olduğu gibi etli yemeklere sirke konur Eskiden baklavanın cevizine de tarçın konurmuş Ama nedense sonraları konmaz olmuş
Boşnak yemeklerini annemden öğrendim Bulduğum yemek tariflerini önce denedim Diğer bildiğimiz, yaptığımız yemeklerin ölçüleri yoktu Onları da ölçülü hale getirdimYemeklerden bir kısmının unutulmaması ve devam ettirilebilmesi için bu kitabı yazmaya karar verdim

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
33,50 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com