Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevmiyorum, yapmayı, yemek

Yemek Yapmayı Hiç Sevmiyorum

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dediklerine göre, bazı kadınlar yemek yapmaktan çok hoşlanırmış Tatlısından tuzlusuna kadar çeşit çeşit yiyecekler hazırlayıp sofralarını donatmak ve sevdiklerini doyurmak en büyük zevkleriymiş Tabii vardır böyleleri ama bu kitap onlar için değil Bu kitap, sırf zorunlu oldukları için mutfağa giren ama bundan hiç mi hiç hoşlanmayanlar içindir

İçindeki tarifler canınızı sıkıp keyfinizi kaçıracak uzun işler değil, çabucak hazırlayıp kitabınızı okumaya, müziğinizi dinlemeye, televizyonunuzu izlemeye ya da neden zevk alıyorsanız onu yapmaya dönebileceğiniz cinsten şeylerdir

Kısacası, dünya mutfağından lezzetli ve farklı birçok yemek tarifinin olduğu “Yemek Yapmayı Hiç Sevmiyorum” kitabı, kendinize daha çok zaman ayırmanız için hazırlandı ISBN: 978 9944 343 12 1 / 96 sayfa

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
8,72 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com