Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatıyor, boğaziçi

Boğaziçi Kendini Anlatıyor

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu çalışmada
Boğaziçi,oluşumundan fotoğraflarına kadar kendini anlatıyor Bu notlar bir bakıma, anekdotlar içinde, can çekişen “en güzel su yolu”nun veya “en güzel su caddesi”nin hayal ve rüyâ dünyasından; yağmalamaların, eski eser yıkımlarının, tahriplerinin sonucu bugünkü hazin duruma gelişinin hikâyesi oldu
-Boğaziçi’ne Genel Bakış
-Boğaziçi’nin Eski İsimleri
-Boğaziçi’nin Oluşumu
-Boğaziçi’nin Sınırları
-Boğaziçi’nin Coğrafyası
-Boğaziçi Arkeolojisi
-Boğaziçi’nde Roma
-Boğaziçi Yazarları
-Boğaziçi Şairleri
-Boğaziçi Resimleri
-Boğaziçi Şarkıları
-Boğaziçi’nde Eski Mesireler
………… ve Boğaziçi hakkında merak edilen onlarca konu hakkında açıklamalar ve resimler
Kendisi bir İstanbul sevdalısı olan Erdenen, İstanbul Radyosu’nda İstanbul ve Boğaziçi üzerine programlar yapmış, hatırı sayılır birçok dergi ve gazetede de yine aynı konularda yazılar kaleme almıştır İstanbul Konseyi Derneği Başkanı olan Orhan Erdenen’in değerli eserlerinden birkaçı şunlardır: İstanbul Adaları, İstanbul’un Tarihi Çalışmaları ve Kapalıçarşı, Konuşan Taşlar, İstanbul’da Ölünce de Yaşayanlar, Boğaziçi Sahilhaneleri, Adım Adım İstanbul, …

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
87,94 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com