Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eğitimi, tiyatro, uygulamalı

Uygulamalı Tiyatro Eğitimi

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşte budur tiyatro, silahların en güçlüsüne bile meydan okuyan Bu bazdan yola çıkarak Uygulamalı Tiyatro Eğitimi''nin yazımına başladım Kitabı yazmadan önce yerli, yabancı kaynakları inceledim Pratik eğitime yönelik bir kitap olması için çalıştım
Kitabın faydalı olması için metin kısımlarının iyice okunup tetkik edildikten sonra alıştırmaların yapılması gerekir Bu kitapla tiyatroyla uğraşan gençlere bir nebzede olsa ışık tutabildimse ne mutlu bana Bu kitap amatör tiyatrolara, lise, üniversite tiyatrolarına, konservatuar sınavların vs yardımcı olacaktır Bu kitap; tiyatral kimliğiniz için ilk adımdır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
14,52 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com