Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dünyasi, gogh'un, sihirli, van

VAN GOGH'UN SİHİRLİ DÜNYASI

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Van Gogh''un yaşamı boyunca tek bir tablo bile satamadığını biliyor muydun? Van Gogh''un neden en çok sarı rengi sevdiğini biliyor musun? Van Gogh neden ayçiçekleri çizerdi, biliyor musun? Theo kim, biliyor musun?

İçindekiler: Van Gogh''un kısa yaşamöyküsü - 2, Bir kovanın yanında diz çökmüş genç bir kız - 1881 - 4, Hollanda''da lale tarlaları - 1883 - 6, Patatesle karın doyuranlar - 1885 - 8, Clichy Bulvarı - 1886 - 87 -10, Şövale karşısında otoportre - 1888 - 12, La Crau''da hasat - 1888 - 14, Gece vakti kafenin terası - 1888 - 16, Oda - 1888 - 18, Ayçiçekleri - 1888 - 20, Yıldızlı Gece - 1889 - 22, Theo''ya mektuplar - 1873 - 90 - 25, Doktor Gachet''in portresi - 1890 - 28, Eğitsel Çalışmalar, Van Gogh''un sanatsal aşamaları, sözlükçe; neler neler 34…

Tümü yüksek kaliteli harika resimler, ressamın ağzından resimlerinin ve yaşamının öyküsü; 7''den 77''ye sanat!

"Bir nesne görüp onu beğenmek, onu düşünmek, tüm dikkatini ona vermek ve sonra da ''onun öyle bir resmini çizeceğim ki aynısının tıpkısı olacak,'' diyebilmek çok hoş bir duygu" Vincent Van Gogh, Nisan 1882
"Bazen kendimi yaşlı ve dikiş tutturamamış biri gibi hissediyorum Ama resim sanatına ihtirasımı kaybetmeyecek ölçüde gönülden bağlıyım hâlâ Ne var ki bir işten zaferle çıkmak için hırs gerekir maalesef Oysa hırs bana ne de saçma gelir" Vincent Van Gogh, 1887

Van Gogh''un Sihirli Dünyası''na gir veee:
Nelerin resmini çizdiğini ve onları neden çizdiğini gözlemle araştır ve öğren
Yaşamı hakkındaki bilgilerle meraklarını gider ve anekdotlarla eğlen
Nasıl bir deha olabildiğini keşfet
SANATA İLK ADIMLAR DİZİSİ, 7''DEN 77''YE HERKES İÇİN!

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
13,20 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com