Yol Boyunca |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yol BoyuncaYol Boyunca Karikatürcüler fazla konuşmaz derler ![]() Doğrudur, karikatürcü sözden ziyade çizgiyi yeğler Ne var ki, kimi zaman çizgi de yetmeyebilir![]() ![]() Böyle durumlarda harfler imdada yetişir,kağıt üzerinde sözcükler sıralanır, tümceler şekillenir, karikatürcü ''yazar'' olur çıkar! ![]() ![]() ![]() Profesyonel anlamda karikatür çizmeye biraz geç başladım Yıllar boyunca karikatürcü gözlüklerimle yaşadıklarımı, gördüklerimi çizgi romanlara dönüştürmeyi göze alamadım Yitirdiğim zamanı çizgiyle yakalamak güç geldi bana, tembellik edip harflere sığındım![]() Moskova''da Perestroika''nın kırmızı pabuçlu kızlarını ![]() ![]() ![]() Tunus''taki Casablanca kabusunu ![]() ![]() ![]() Kazak erkeklerinin kazaklığını ![]() ![]() ![]() Vilamoura''nun kuyruksuz kedilerini ![]() ![]() ![]() Marsilya''daki Ermeni taksi şöförü ![]() ![]() ![]() Boston''un en izbe gece kulübündeki Pazar ayinini ![]() ![]() ![]() Katalanlar''ın misafirperverliğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hafıza süzgecimde kalan mizah kırıntıları olarak kaleme alınca, bir de baktım ki böyle bir kitap olmuş!![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11 09 20128,80 TL |
|
|
|