Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > EÄŸitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
drama, pantomime, sözsüz, tiyatro

Pantomime Drama (sözsüz Tiyatro)

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ULVİ Ari''nin bu çalışmasını kutluyorum; kutluyorum çünkü ülkemizde, münferit yazılar ve eleştiriler dışında sözsüz oyun üzerine böyle bir çalışma ilk kez yapılıyor
Prof Dr Özdemir NUTKU
Elinizde ki bu kitabı satın aldıysanız, dernek ki, pantomim sanatına özel bir ilginiz, merakınız var Ulvi arkadaş yel değirmenleriyle savaşa giren Don KİŞOT gibi kendini bu savaşın içine atıyor Ne diyelim kolay gelsin
Taner BARLAS
Bu sanata emek vermiş bir avuç insan var, doğal olarak Ulvi Ari''nin ardından gelenlere bu çalışmayla bir kapı aralamış olması önemlidir
Prof Dr Hülya NUTKU
Bu kitap; "ilk" olmanın keyfini daha iyi yaşayacak diye düşünüyorum
Yrd Doç Dr Uğur AKINCI
Kendisini bu çabasından dolayı kutluyorum Keşke bütün sanatçılar yaptıklarını böyle belgeleyebilseler Kitabının alanında işlevli olmasını diliyorum
Doç Dr Hasan ERKEK
Bu konuda Türkiye''de yeteri sayıda pantomim sanatçısı olmadığı gibi kaynak kitap da yoktur
Doç Dr Ayşe Çakır İLHAN
Ulvi An bize birçok pantomim sanatçısını tanıtmanın yanı sıra çeÅŸitli kanava örnekleri ve bu sanatın nasıl uygulanabileceÄŸi üzerine Örnekler sunarak, bu alana ilgi duyacaklar için iyi bir zemin oluÅŸturuyor          Yrd Doç Dr Selda ERGÜN
Bu kitabın pantomimle uğraşanlara bir katkı getirmesini dilerim Naci ASLAN

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koÅŸulları geçerlidir, bu koÅŸulları araÅŸtırmak müşterilerimizin sorumluluÄŸundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
13,20 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

forumsinsi.com