![]() |
Pantomime Drama (sözsüz Tiyatro) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pantomime Drama (sözsüz Tiyatro)Pantomime Drama (sözsüz Tiyatro) ULVİ Ari''nin bu çalışmasını kutluyorum; kutluyorum çünkü ülkemizde, münferit yazılar ve eleştiriler dışında sözsüz oyun üzerine böyle bir çalışma ilk kez yapılıyor ![]() Prof ![]() ![]() Elinizde ki bu kitabı satın aldıysanız, dernek ki, pantomim sanatına özel bir ilginiz, merakınız var ![]() ![]() ![]() Taner BARLAS Bu sanata emek vermiş bir avuç insan var, doğal olarak Ulvi Ari''nin ardından gelenlere bu çalışmayla bir kapı aralamış olması önemlidir ![]() Prof ![]() ![]() Bu kitap; "ilk" olmanın keyfini daha iyi yaşayacak diye düşünüyorum ![]() Yrd ![]() ![]() Kendisini bu çabasından dolayı kutluyorum ![]() ![]() ![]() Doç ![]() ![]() Bu konuda Türkiye''de yeteri sayıda pantomim sanatçısı olmadığı gibi kaynak kitap da yoktur ![]() Doç ![]() ![]() Ulvi An bize birçok pantomim sanatçısını tanıtmanın yanı sıra çeşitli kanava örnekleri ve bu sanatın nasıl uygulanabileceği üzerine Örnekler sunarak, bu alana ilgi duyacaklar için iyi bir zemin oluşturuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kitabın pantomimle uğraşanlara bir katkı getirmesini dilerim ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11 ![]() ![]() 13,20 TL |
![]() |
![]() |
|