![]() |
Ben Küçüktüm Karadeniz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Küçüktüm KaradenizBen Küçüktüm Karadeniz Her biri roman veya öykü karakteri olacak zenginlikteki insanlar, ağırbaşlı, bilge, sevecen yetişkinler arasında eğlenerek büyüyen, farkına varmadan hayatı öğrenen bir çocuk şanslı değil midir? Olcay Sönmez, şakacı Karadeniz insanlarından, hep birlikte, ahenk içinde yaşamayı becerebilen dostlardan söz ediyor ![]() ![]() ![]() Karadeniz’in artık kaybolan güzelliklerinden elimizde kalanları koruyabilmemiz için uyarıyor ![]() ![]() Ağzımızda nefis bir tat bırakarak… Olcay Sönmez 1946 yılında Giresun’da doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() Yüksek öğrenimini tamamladıktan sonra yurt dışına gitti; yirmi yıl boyunca Paris, Londra ve Hamburg’da dünya sofralarıyla tanıştı, mutfak kültürleri öncelikli ilgi alanı oldu ![]() ![]() ![]() Çocukluğunda tattığı binbir lezzeti geliştirerek yeni tarifler yarattı ![]() ![]() “Denizlerimizden Tatlar: Bizim Balıklarımız” ile “Şarap ile Doğayı Yudumlamak” adlı kitaplarını yayınladı ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11 ![]() ![]() 15,00 TL |
![]() |
![]() |
|