Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
karadeniz, küçüktüm

Ben Küçüktüm Karadeniz

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Küçüktüm Karadeniz

Ben Küçüktüm Karadeniz

Her biri roman veya öykü karakteri olacak zenginlikteki insanlar, ağırbaşlı, bilge, sevecen yetişkinler arasında eğlenerek büyüyen, farkına varmadan hayatı öğrenen bir çocuk şanslı değil midir?
Olcay Sönmez, şakacı Karadeniz insanlarından, hep birlikte, ahenk içinde yaşamayı becerebilen dostlardan söz ediyor Çocukluğunun sevimli şahsiyetlerini tanıtıyor bize Onların rengârenk sofralarını, gelenek ve alışkanlıklarını anlatıyor
Karadeniz’in artık kaybolan güzelliklerinden elimizde kalanları koruyabilmemiz için uyarıyor Bir yandan sımsıcak, içtenlikli dille o güzel insanları hayatımıza buyur ederken diğer yandan onların izinde hayata daha derinden bakmamızı sağlıyor
Ağzımızda nefis bir tat bırakarak…

Olcay Sönmez 1946 yılında Giresun’da doğdu Çocukluğu Fatsa’da geçti Karadeniz’in coşkun dalgaları oyuncağı oldu Birbirinden değerli, mütevazı, sevgi dolu insanların arasında nice güzel anılar biriktirdi
Yüksek öğrenimini tamamladıktan sonra yurt dışına gitti; yirmi yıl boyunca Paris, Londra ve Hamburg’da dünya sofralarıyla tanıştı, mutfak kültürleri öncelikli ilgi alanı oldu Türkiye’ye döndüğünde, dünyanın en saygın gurme kuruluşu olan, 1248 yılında kurulmuş Chaine des Rotisseurs’ün ülkemizdeki kurucu üyeleri arasında yer aldı Yazıları kuruluşun Paris’teki yayın organında, Türkiye’de ise çeşitli gazete ve dergilerde yayınlandı
Çocukluğunda tattığı binbir lezzeti geliştirerek yeni tarifler yarattı Ağız tadına olan düşkünlüğü, onu birikimlerini paylaşmaya yöneltti
“Denizlerimizden Tatlar: Bizim Balıklarımız” ile “Şarap ile Doğayı Yudumlamak” adlı kitaplarını yayınladı “Ben Küçüktüm Karadeniz, Rengârenk Tatlar, Sofralar” yazarın üçüncü kitabı

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
15,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com