|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çağırdı, hindistan, karayoluyla, macerası |
![]() |
Hindistan Beni Çağırdı - Karayoluyla Hindistan Macerası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hindistan Beni Çağırdı - Karayoluyla Hindistan MacerasıHindistan Beni Çağırdı - Karayoluyla Hindistan Macerası Hindistan asırlardır, mis kokulu bir çiçeğin tüm varlıkları kendisine çekmesi gibi insanları kendisine çağırır durur ![]() ![]() Ve bu nadir bulunan çiçek bu kez de Türkiye’den bir kadını çağırdı: Plazalarda çalışan, arabasından inip belediye otobüsüne, metroya dahi binmeyen bir proje yöneticisi kadını çağırdı kendisine… O da bu çağrıya kulak verdi ve daveti kabul etti ![]() üstlük kış aylarında karayolu üzerinden üç haftalık bir yolculuğa çıktı bu masal ülkesine doğru ![]() üç haftanın sonunda çalıştığı plazaya ![]() Yazar, bir Türk olarak, bir kadın olarak; hepsinden önemlisi de bir insan olarak yol boyunca yaşadıklarını, gözlemlerini, ruhunda iz bırakan tecrübelerini edebi bir tatta aktarıyor okuyuculara ![]() Bu kitap aslında, Türkiye’den yola çıkılıp Hindistan’da son bulan, Batı’dan çıkılıp Doğu’ya gidilen bir yolculuk değil; felsefeden gezi yazısına, ruhsallıktan feminizme, mistisizmden edebiyata, İslâm’a ilişkin sosyolojik ve psikolojik gözlemlerden, Kürt sorunu ve Türkiye kırsalının gerçeğine hassas dokunuşlarla değinen, türler arası bir yolculuk ![]() Tüm bunları okuyucunun ruhuna işleyen bir derinlikle yapan; zaman zaman eğlendiren, zaman zaman düşündüren, zaman zaman da ağlatabilen modern bir destan ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11 ![]() ![]() 10,55 TL |
![]() |
![]() |
|