Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çağırdı, hindistan, karayoluyla, macerası

Hindistan Beni Çağırdı - Karayoluyla Hindistan Macerası

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hindistan asırlardır, mis kokulu bir çiçeğin tüm varlıkları kendisine çekmesi gibi
insanları kendisine çağırır durur Hep oradadır ve hep caziptir

Ve bu nadir bulunan çiçek bu kez de Türkiye’den bir kadını çağırdı: Plazalarda çalışan,
arabasından inip belediye otobüsüne, metroya dahi binmeyen bir proje yöneticisi
kadını çağırdı kendisine… O da bu çağrıya kulak verdi ve daveti kabul etti Üstüne
üstlük kış aylarında karayolu üzerinden üç haftalık bir yolculuğa çıktı bu masal
ülkesine doğru Kim bilir belki on yıllık, belki de bir ömürlük deneyimle döndü bu
üç haftanın sonunda çalıştığı plazaya

Yazar, bir Türk olarak, bir kadın olarak; hepsinden önemlisi de bir insan olarak yol
boyunca yaşadıklarını, gözlemlerini, ruhunda iz bırakan tecrübelerini edebi bir tatta
aktarıyor okuyuculara

Bu kitap aslında, Türkiye’den yola çıkılıp Hindistan’da son bulan, Batı’dan çıkılıp
Doğu’ya gidilen bir yolculuk değil; felsefeden gezi yazısına, ruhsallıktan feminizme,
mistisizmden edebiyata, İslâm’a ilişkin sosyolojik ve psikolojik gözlemlerden, Kürt
sorunu ve Türkiye kırsalının gerçeğine hassas dokunuşlarla değinen, türler arası bir
yolculuk

Tüm bunları okuyucunun ruhuna işleyen bir derinlikle yapan; zaman zaman
eğlendiren, zaman zaman düşündüren, zaman zaman da ağlatabilen modern bir
destan

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
10,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com