09-11-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Glutensiz Mutfak
Glutensiz Mutfak
ÇÖLYAK HASTALARI ARTIK TATSIZ, TUZSUZ YEMEKLERE MAHKUM OLMAYACAK!HAMURİŞİ, TATLI, TUZLU TARİFLERİN YER ALDIĞI TEK KİTAP! 
M Ü ÇOCUK SİNDİRİM KARACİĞER VE BESLENME HASTALIKLARI BİLİM DALI BAŞKANI
PROF DR ENDER PEHLİVANOĞLU’NUN ÖNSÖZ’ÜYLE!
Çölyak hastalığı kronik ishal,kilo kaybı,boy kısalığı kansızlık gibi yakınmalara yol açarak büyüme ve gelişmeyi olumsuz yönde etkileyen, kronik ishale neden olarak bireyin yaşam konforunu bozan ve zayıflığa neden olan, ancak erken tanı ve glutensiz diet ile tedavisi mümkün olan bir hastalıktır Tedavide ana yöntem glutensiz beslenmedir Bu amaçla kişinin özel bir beslenme şekli olan Glutensiz Mutfağı öğrenmesi ve uygulaması gerekir
Buğday, arpa ve çavdar içeren ürünler sağlığınız için sakıncalıysa bu dünyanın sonu değii Mutfağınızda buğday unu olmadan da harikalar yaratabilir, istediğiniz pasta, kurabiye, tart, ekmek ve aklınıza gelmeyen daha birçok çeşidi pişirebilirsiniz Belki de bunları glutenli ürünlerden daha lezzetli bulur, daha çok sevebilirsiniz Kitaptaki tarifler glutensiz diyet yapan ya da yapmayan herkese hitap etmektedir Glutensiz diyet yapan aile ferdiyle birlikte aynı yemekleri paylaşarak ona destek olabilir, bunun yanı sıra günümüz koşullarında masraftan, emekten ve zamandan tasarruf edebilirsiniz Vereceğiniz davetlerde bu yemeklerden oluşturacağınız mönüleri sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz Tüm tarifler, özel diyet yapması gereken kişiler ve uzmanlar tarafından denenmiş, kıvam ve lezzet açısından beğeniyle karşılanmıştır
Günlük yaşamımızda yer alan en temel besinlerin önemli sağlık sorunlarına neden olmalarına rağmen, bizlere keyifli ve yeterli beslenmenin mümkün olduğunu anlatan bir kitap Glutensiz besinlerin nasıl kolay hazırlanacağının sırlarını içeriyor Prof Dr William Berquist / Stanford Üniversitesi
Glütene karşı duyarlılık ve Çölyak Hastalığı Avrupa kıtasının temel sağlık sorunları arasında yer almakta Glutensiz yaşamayı güzel kılan, insanlığa yararlı bir kaynak Yüzlerce kolay hazırlanan ve lezzetli tarifleri içermekte
Prof Dr Michael Lentze / Bonn Üniversitesi
Kültürel, toplumsal ve genetik farklılıklar glutensiz yaşamı zorlaştırsa da, duyarlı bireyler ve Çölyak Hastaları için mutlaka gerekli bir kitap Batı Avrupa''dan doğuya, Asya''dan Amerika''ya kadar evrensel bir sağlık sorununu önemsiz kılıyor, yaşamımıza değer ve renk katıyor Prof, Dr fan Taminiau / Academic Medical Center, Amsterdam
Çölyak Hastaları ve Glüten Alerjisi bulunan kişilere, lezzetsiz ve tüketilmesi zor olan besinlere mahkum olmaksızın yaşanacak bir dünya sunan bilimsel ve kültürel değeri olan bir yapıt Prof Dr Ender Pehlivanoğlu / Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İstanbul
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 11 09 2012
19,01 TL
|
|
|