Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ansiklopedisi, ciltli, istanbul

İstanbul Ansiklopedisi (Ciltli)

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İSTANBUL ANSİKLOPEDİSİ

Gerçek ve efsane 800 binyıldır iç içe

İstanbul Ansiklopedisi NTV Yayınları''ndan çıktı

İstanbul Ansiklopedisi; tarih öncesinden Bizans’a, Osmanlı ve Cumhuriyet İstanbul’una dönüşürken öznesi olduğu olaylar, sahip olduğu sosyal kurumlar, semtler, mimari, doğa, müzik ve gösteri sanatları, mitoloji ve insanlar üzerinden İstanbul’u anlatan yaklaşık 350 madde içeriyor

Kültür, bilim, sanat, edebiyat, basın dünyasında tanınmış 150’yi aşkın yazar ve fotoğrafçının özgün anlatım ve kişisel yakınlıklarıyla tanıttıkları İstanbul, İstanbul Ansiklopedisi’nin 1010 sayfasında özel arşiv ve koleksiyonlardan titizlikle seçilen belgeler, tarihsel ve güncel fotoğraflar eşliğinde sunulan bir başvuru kaynağı haline geliyor

İstanbul Ansiklopedisi; ilk insana ait izlerin 800 bin yıl öncesine dayandığı Yarımburgaz Mağarası’yla, ilk yerleşik yaşamın 8 bin 500 yıl öncesine uzandığı bir kez daha kanıtlanan Yenikapı buluntularıyla tarih boyu bir megakent olan İstanbul’u, onun kimliği haline gelen hızlı değişimi içinde konumluyor

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
99,94 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com