Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
150, alliance, eğitim, için, israélite, kurum, savaşan, universelle, yıldır

Alliance Israélite Universelle - 150 Yıldır Eğitim İçin Savaşan Bir Kurum

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

"Alliance, 150 Yıldır Eğitim İçin Savaşan Bir Kurum" kitabı, Alliance''ın 150 yılı vesilesiyle gerek Paris''te gerekse İstanbul''da gerçekleştirilen serginin albümüdür Tamamı görsel malzemeden oluşan kitabın sayfalarını çevirirken, 1860 yılında birkaç güçlü Yahudi aydının öncülüğünde kurulmuş olan bu kurumun tarihine adeta yolculuk edeceksiniz…
Alliance''ı bu kadar özel kılan nedir? Alliance, 150 yıl evvel doğuda yaşayan eğitimsiz Yahudileri ve hatta Yahudi olmayanları batı modernitesini tanımaları için hayata geçirilen bir kurumdur Fransız İhtilali’nin ilerici etkilerini eğitime yansıtmayı sağlamaya çalışan Alliance, 1880’lerde Fas’ta, Tunus’ta, Türkiye’de, Osmanlı Filistin’inde, Mısır’da, Suriye’de, Irak’ta çok sayıda okula sahipti Erkekler kadar kızların da yararlandıkları bu eğitim, Fransızca ağırlıklı, modern bir çizgide ancak geleneklerden de uzaklaşmadan programlanmıştı
Alliance''ın, birçok kadın ve erkek neslinin kültürel, sosyal ve ekonomik yönden zenginleşmesinde çok önemli katkıları olmuştur

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
22,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com