Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
halit, refiğ

Halit Refiğ

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Halit Refiğ

Halit Refiğ

Bu söyleşiler toplamı Türk sinemasının çok yönlü ismi Halit Refiğ''in sinemaya olduğu kadar hayata ilişkin görüşlerini de içermekte Refiğ''in askerliğini yaptığı Kore''de çektiği belgesellerle başlayan sinema hayatı sinema eleştirmenliğiyle devam etti; Yaşamak Hakkımdır filminde Atıf Yılmaz''a asistanlık yaparak profesyonelliğe adım attı ve günümüze kadar devam etti Film yapabilmenin maddi koşulların ilerisinde film yapabilmeye çalıştı "Halk sineması" ve "ulusal sinema" kavramlarını gözeten bir sinema yapan Refiğ, bu hassas dengeyi ne kadar kurulabileceğini sorguluyor Edebiyatta Kemal Tahir, müzikte Adnan Saygun ve mimarlıkta Sedad Hakkı Eldem ile olan ilişkileri, uluslararası festivaller ve ortak yapımlar, Aşk-ı Memnu, Yorgun Savaşçı ve çekimi bir türlü başlamayan Devlet Ana gibi büyük projeler Türk sinemasının tarihine birinci elden büyük bir katkı

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
7,44 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com