Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mimarlık, resim, sanatında, süreç, yaratıcı

Mimarlık ve Resim Sanatında Yaratıcı Süreç

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tüm insan etkinliklerinde ve insan kültürünün bütün biçimlerinde ''''çoklukta birlik'''' ilkesi bulunurSanat sezginin,bilim düşüncenin,din ve mitos duygunun birliğini verirSanat insana canlı biçimlerin dünyasını açar;bilim yasaların ve ilkelerin dünyasını gösterir;din ve mitos yaşamın tümelliğinin ve temel benzerliğinin bilincine varılmasıyla başlar
Öncelikle geçmiş çağların filozoflarından ,bilim adamlarından ve sanatçılarından yola çıktık ve sonrada çağımızın bilimleri,sanatçıları ve düşünürleriyle ilgili gelişmeleri inceledikBu inceleme sonucunda gelişmelerin hem bilincine ,hem de yetersizliğinin farkına vardık ve sonra yeni bir anlayış içinde insan varlığını tanımlamak için çalışmaya başladık
Bu sayede hem felsefi düşünce dünyası içinde mimarlık ve resim alanında ,hem de bilimsel gerçekler içinde,insan dediğimiz varlığı ele alırken bana varolmanın koşullarını ve düşünme yetisini kazandıran ,yaratma edimi yoluyla ölüme ve yokluğa karşı durmayı özbilince dönüştüren sevgili hocamın öğretileriyle bu yeni kitabımda keşfe çıktım

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
19,48 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com