Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
nakışta, sanat

Nakışta Sanat

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nakışta Sanat

Nakışta Sanat

Tuva Yayıncılık olarak nakış alanında hazırladığımız kitaplara bir yenisini daha eklemenin verdiği heyecanla ‘Nakışta Sanat’ kitabını siz nakış severlerin beğenisine sunmaktayız

İçerisinde nakış ve iğne iplik sanatının her dalından bir takım öğeler barındıran, birbirinden güzel projelerin yer aldığı bu yayının iğne iplik sanatına farklı bir soluk getirmesini ümit etmekteyiz

Bu kitapta yer alan projeler, nakışın farklı dallarına ilgi duyan herkese hitap etmekte ve içinde yer alan projeler, el sanatları ve nakışın birçok alanından izler taşımaktadır

Değişik fikir, teknik ve malzemelerin sentezinden ortaya çıkan kitapta, tek bir teknik ya da nakış türü kullanmak yerine basit nakışlar, Brezilya nakışı, yün nakışı, patchwork (kırkyama), altın nakışı, stumpwork (üç boyutlu nakış), takı, iğne oyası, dantel, dekoratif bebek yapımı gibi birçok teknik kullanılmıştır

Projeler estetik yönden göze hitap etmesinin yanı sıra, kitaptan yararlananların, projeleri rahatlıkla uygulayabilmesi için açıklamalar, çizimler; yakın plan fotoğrafları ile birlikte ayrıntılı olarak yer almıştır

Ayrıca bilmeyenler ve yeni başlayanlar için her projede önemli görülen teknikler adım adım fotoğraflanıp, her adımın altına gerekli açıklaması yapılarak tekniklerin öğretilmesi hedeflenmiştir

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
18,60 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com