Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğu, karadeniz, konut, kültürü, örneğinde

Konut Kültürü - Doğu Karadeniz Örneğinde

Eski 09-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

"Konut, insanlığın ''ezeli ve ebedi'' sorunudur" diyor Şengül Öymen Gür "Ayrıca konut konusunda ülkemizde yapılan çalışmalar fazla gibi görünmesine karşın bugüne değin yayımlanmış olanlar ya coğrafi bölgelerimizin mevcut geleneksel konutlarını nostaljik bir derleme niteliğinde sunmakta ya da yeni konutları örneklemektedir" diyerek bunun bir adım ötesinde geleneklere postmodern olumsallık içinde saplanıp kalmak tehlikesinin altını çiziyor Yapıtında da önce konutta yaşamı kucaklayan öze ve bu özün farklılaştırıcı kökenine inmeyi, bu özden kaynaklı kimlik farklılıklarının seslerini katmayı amaçladığını belirtiyor İlk bölümde konut biçiminin kültürel ve psikososyal belirleyicileri, ikinci bölümde ise Doğu Karadeniz Bölgesi''nde konut ve bölge için önerilen nitelikli konut dizgeleri tartışılıyor 200''ü aşkın s/b fotoğrafve çizim

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 11092012
20,29 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com