![]() |
Süheyla’nın Mezeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süheyla’nın MezeleriSüheyla’nın Mezeleri Ben içki içmem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süheyla''da mezeler harikaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hepsini yapan Ceyda," dedi… Annesiyle Süheyla''yı kuran genç kadın ![]() ![]() ![]() ![]() Hoş, rengârenk bir kapak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sol sayfada mezenin, oradan alıp yiyecekmişsiniz gibi duran resmi, sağ tarafta tarifi… “Aman, bundan almam lazım,” dedim, “meraklı dostlara dağıtmak için…” Yani bu kadar lezzeti, bu kadar güzel anlatan, bu kadar enfes bir kitap… HINCAL ULUÇ Sevgi suyun tadını bile değiştirirmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Ceyda’nın tarifleri, mutfağınızda, tarihi Süheyla Restaurant’ın klasiklerini yaşatmakla kalmayacak, meyhane kültürünü daha da yakından tanımanızı sağlayacak ![]() ![]() Beyoğlu’nda… Süheyla’da… Her zaman… Her şeye rağmen… O sofralar kuruldu… Hayata devam etti… Bugün hâlâ kurulmaya devam ediyor… İnişlerine çıkışlarına rağmen, sofralarınız hep ışıldaması dileğiyle… Biliyorum ki, Ceyda Kınay’ın önerileri sizi mahcup etmeyecektir ![]() BALÇİÇEK İLTER Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11 ![]() ![]() 16,25 TL |
![]() |
![]() |
|