![]() |
Özgüven Testi |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Özgüven TestiÖzgüven Testi Aşağıdaki soruları "evet" ya da "hayır" şeklinde cevaplayın ![]() 1 ![]() a) Evet B) Hayır 2 ![]() a) Evet B) Hayır 3 ![]() a) Evet B) Hayır 4 ![]() a) Evet B) Hayır 5 ![]() a) Evet B) Hayır 6 ![]() a) Evet B) Hayır 7 ![]() a) Evet B) Hayır 8 ![]() a) Evet B) Hayır 9 ![]() a) Evet B) Hayır 10 ![]() a) Evet B) Hayır 11 ![]() a) Evet B) Hayır 12 ![]() a) Evet B) Hayır 13 ![]() a) Evet B) Hayır 14 ![]() a) Evet B) Hayır 15 ![]() a) Evet B) Hayır 16 ![]() a) Evet B) Hayır 17 ![]() a) Evet B) Hayır 18 ![]() a) Evet B) Hayır * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Cevaplar Ve Puanlama Eğer verdiğiniz cevap aşağıdaki cevaplarla aynıysa her bir cevap için 2 puan verin 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Puanlama 30-36: Bu aralıkta kendine güven konusunda sorun yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 16-29: Bu ortalama bir aralık ve özgüven konusunda güçlü ve zayıf yönleri olan bir insanı işaret ediyor ![]() ![]() ![]() 5-15: Korkak ve kendine güvenmeyen, etrafındakilerin önderlik ve rehberliğine ihtiyaç duyan birisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 0-4: Bu oldukça nadir alınan bir puandır ancak bu aralığa düşerseniz, bu bilgili bir kişiden belki bir psikiatr, doktor yada bir din görevlisinden yardım almanız gerektiği anlamına gelir ![]() ![]() Kaynak : kisiselbasari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Güzel bir test KAPLAN, ama sanırım sorular eksik alınmış olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
asyaland
|
![]() hoş bir test kaplan saol ayrıca isimsiz karanlık bu ilk değil bir yerde daha okuduğumu hatırlıyorum rakamlarla aran iyi galiba ve dikkat cok iyi tebrik ediyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
[KAPLAN]
|
![]() Alıntı yaptığım yerle ilgili bir sorun olsa gerek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KAPLAN, düzenlemelerin ve ilgin için teşekkür ederim, çok da fazla etkilemeyecektir sonuçları ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|