09-11-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Kitabın birinci bölümünde mutfağın tarihsel gelişimi, yönetim, yönetici, organizasyon ve mutfak yönetimi kavramları hakkında temel bilgiler verilmiştir İkinci bölüm, temel mutfak üretim bilgisinden oluşmuştur Üçüncü bölümde temizlik, sağlık, hijyen, gıda güvenlik sistemleri; dördüncü bölümde ise temel mönü bilgisi verilmiştir Beşinci bölüm, besin grupları ve beslenme kavramlarıyla ilgilidir Altıncı bölümde, ilgili literatür kapsamında üretim maliyetleri ve yiyecek döngüsü açıklanmıştır Kitabın son bölümü, özellikle pratik uygulamaya yönelik olarak yapılandırılmış ve bu kapsamda uluslararası mutfaklarda kullanılan pişirme yöntemleri, et suları, mutfakta kullanılan baharatlar ve sos türleri ayrıntılı olarak tanıtılmıştır (Tanıtım Yazısı´ndan)
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 11 09 2012
11,28 TL
|
|
|