Fotoroman Dergisi Sayı: 1 Sen Benim Kaderimsin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fotoroman Dergisi Sayı: 1 Sen Benim KaderimsinFotoroman Dergisi Sayı: 1 Sen Benim Kaderimsin Yılar Sonra Tekrar Fotoroman Gül / Damla Cercisoğlu Bora / Emrah Esen Asiye / Sinem İslamoğlu Esra / Esra Düzyol Çetin / Çetin Güven Hamza / Yalçın Cirav Mümtaz / Erhan Özçelik Suna / Gül Saylavi Ragıp / Macit Kurban Ayşe / Ayşe Sargın Dedektif / Gökhan Eğilmezbaş Ali Yardımcı / Zafer Kırşan Ali Yardımcı / Elçin Fakir Baba / Süha Göksu MSM Oyuncuları Ozan Önel Hatice Topal Kerem Baydar Ayşen Yörük Ayşegül Arıkan Bozkurt -Tanrım çıldırmış olmalıyım benim burada ne işim var! -Tam o sırada ![]() ![]() Havada bir bıçak parlıyor![]() ![]() -Garip ama kız bu anı bekliyor gibi -Acele etme bitiriyorum! -Hadi bitir şu işi! Bıçağı tutan el kıza yaklaşınca biri belirir arkada![]() ![]() Tuhatır ki, kız bıçaktan korkmamıştır![]() ![]() İtirazı, yeni gelen adamdır -Aa! Sen de kimsin? -Bırak o bıçağı! -Canına susamış olmalısın -Dur abi n´apıyorsun -Siz![]() siz yanlış anladınız![]() ![]() -Neyi yanlış anladım? -Ölüyordunuz -Daha sonra çalılar aralanır üç beş kişi daha çıkar Kız adamın şaşkın suratına bakınca kahkalarını tutamaz![]() ![]() Gelin çocuklar gerçek tiyatro burada (Kitap İçinden) Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11 09 20129,17 TL |
|
|
|