Kıyamet Sularında Kızıl Ötesi Aydınlık Niobe - (Oyunlar 3) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kıyamet Sularında Kızıl Ötesi Aydınlık Niobe - (Oyunlar 3)Kıyamet Sularında Kızıl Ötesi Aydınlık Niobe - (Oyunlar 3) BABA Giderek yaklaşıyor… Çaresiz kıpırdayamıyorum yerimden ![]() Yerim Benim bu salondaki yerim burası değil aslın¬da![]() Şu koltuk benim yerim Oraya oturdum yıllarca O köşeye![]() Ama artık bütün köşelere oturmalıyım![]() teker teker![]() Her nok¬tanın tadını çıkarmalıyım![]() ![]() Giderayak![]() Kıyamet Sularında 2 Perde 2 SahneGenç Adam Tek ![]() bir![]() şiir kalacak geriye Buruşturup mutfak penceresinden apartman boşluğuna attığım tek![]() bir![]() şiir Yoo şiir değil Şiir müsveddesi Karalama Saçma sapan sözcükler işte Ne dersen de adına![]() Kızıl Ötesi Aydınlık 1 Perde 1 SahneNiobe Sürekli genişliyorlar Ne güzel Oysa ben çocukken sabitti uzay Biz dört duvarlı bir kainatta büyüdük Bu nedenle de katlanamıyoruz her şeye Fermion un babaannesi elmasa dönüşüyor Tam altıparmaklıklı bir hücreden bakıyormuşuz hayata tutsak beynimizle Öyle söyledi sevgili Stan Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 11 09 201211,44 TL |
|
|
|